Beveiliging


Beveiliging

Goede beveiliging van uw apparaten/devices en netwerk omvat meer dan alleen het installeren van een programma. Vergelijk het met de beveiliging op een vliegveld. Alle toegangspoortjes en sluiproutes moeten goed in de gaten worden gehouden om kwaadwillende tegen te houden. Slechts n doorgang is genoeg voor kwaadwillende om binnen te komen. Zo werkt het bij pcs, netwerken en processen ook. De beveiliging moet van A tot Z in orde zijn wil je besmettingen (in welke vorm dan ook) buiten de deur houden.

ErkensICT kijkt samen met u als klant/organisatie wat mogelijk is en vooral wat nodig is om ongewenste zaken zoals virussen, encryptie zoals Ransomware en gegevensdiefstal te voorkomen. Wij kijken daarom niet alleen naar de standaard facetten zoals hardware en software, maar ook richting de eindgebruikers. De eindgebruiker speelt namelijk een grote rol binnen het totale beveiligingsaspect.

Als ErkensICT B.V. zijn wij er voorstander van om alles dicht te zetten op antivirus/firewall gebied en alleen datgene toe te staan dat jij als klant/organisatie nodig hebt. Zo wordt voorkomen dat er per ongeluk toch deuren open blijven staan.